Kasalica: "Nema vremena za jadikovanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.03.2013.
19:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Reprezentativac Crne Gore i prvotimac Crvene zvezde Filip Kasalica tvrdi da su fudbaleri arhivirali neuspeh na Vračaru i da sada razmišljaju samo o predstojećem susretu sa Novim Pazarom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Neuspeh koji su fudbaleri Crvene zvezde doživeli već u drugom kolu prolećnog dela šampionata u potpunosti je narušio planove da se pokuša napad na trofej pošto sada zaostatak za vodećim Partizanom iznosi osam bodova.

Od remija sa Radom promenilo se to što su fudbaleri dobili ono što im se dugije u finansijskom smislu ali i ukor od strane Nebojše Čovića koji je istakao da nezalaganje neće biti tolerisano.

Svesni posledica koje bi mogao da ima neuspeh u duelu sa "Građevinarima" fudbaleri su međusobno razgovarali a ishod dogovora trebalo bi da bude viđen na terenu, u narednom meču sa Novim Pazarom.

"Svima nam je teško pao rezultat u prošlom kolu. U prolećni deo sezone ušli smo da pobedimo sve rivale, a sapleli smo se na drugom koraku. Ipak, fudbal je takav, ne ostavlja vam puno vremena ni za slavlje ni za tugovanje. Razgovarali smo međusobno i očekujem da se u subotu na terenu vidi šta smo se dogovorili" kazao je Kasalica za klupski sajt.

Crvena zvezda se sa Novim Pazarom sastaje u okviru 18. kola Jelen Superlige a početak tog susreta zakazan je za 18 časova.

Ne propustite