Katić: ''Igraću za Zvezdu svim srcem, kao i u Partizanu! Drugačije ne umem...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2012.
20:41
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U jeku ''rata saopštenjima'' na relaciji Partizan - Zvezda, crveno-beli su danas ''poentirali'' i angažovanjem doskorašnjeg centra Partizana Raška Katića. U svojoj prvoj reakciji posle potpisivanja ugovora sa Zvezdom, Katić ističe da je proveo sjajan peri

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Iako se pre izvesnog vremena spekulisalo da bi snažni centar mogao da pojača redove kragujevačkog Radničkog, to se ipak nije dogodilo. Crvena zvezda je bila konkretna u nameri da ga angažuje, pa je Raško Katić od danas i zvanično član beogradskih crveno-belih.

Iskusni centar posle svega ističe da je i njega iznenadila ponuda Zvezde, ali da je dobio odlične uslove koje je na kraju i prihvatio.

''Pregovori nisu dugo trajali, sve se dogodilo iznenada. Partizan je podmladio tim ovog leta, Zvezda mi je ponudila odličan ugovor sa sjajnom pričom i na sportskom planu, pa se nadam da ću i sa Zvezdom nastaviti da se borim za trofeje. Ovo nije laka odluka, ali ja sam profesionalac. Proveo sam lepe trenutke u Partizanu i to mišljenje neću nikada promeniti'', objašnjava Katić, a prenosi mondo.rs.

Već je u Partizanu sarađivao sa trenerom Lazićem, pa veruje da mu neće biti problem da se adaptira u novu ekipu.

Tridesetjednogodišnji košarkaš je nedvosmislen po pitanju šta možemo očekivati od njega u narednoj sezoni.

''Mogu da obećam da ću igrati svim srcem, kao što sam činio i u Hemofarmu i u Partizanu. Drugačije ne umem'', zaključio je Katić.



Ne propustite