Kežman opominje: ''Ninković na stranputici!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2012.
23:54
Izvor: Sportske.net

Posle Sava Miloševića, večeras je i Mateja Kežman oštro kritikovao ponašanje Nikole Ninkovića ne samo sinoć u Kruševcu i upozorio da ako talentovani fudbaler nastavi tako, može uskoro da očekuje i žestoku suspenziju...

Povezane vesti

Temperament i ponašanje talentovanog veziste Partizana i mlade reprezentacije Srbije Nikole Ninkovića postaje sve veći problem za samog igrača koji još uvek nije napunio 18 godina.

To je utisak i Mateje Kežmana iznet u večerašnjoj emisiji ''Total Soker'' na SOS kanalu. Nekadašnji reprezentativac, koji je afirmaciju takođe sticao u Partizanu, smatra da je Ninković na stranputici i da mu treba pomoći, kako ne bi uskoro upao u mnogo veće probleme.

''Neosporno je da je Ninković jako veliki talenat, imao sam prilike i da pričam sa njim i radim jedno vreme u Partizanu, ali je definitivno da on ima veliki problem kad je u pitanju ponašanje. Videli smo sinoć šta je uradio, nije mu to prvi put i bojim se da ako nastavi tim putem, da ga može zadesiti i neka oštra suspenzija, možda čak i višegodišnja...'', upozorio je Kežman.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.