Kirovski i Pantić: ''Zašto uvek primimo gol...?''

Autor: Darko Mitrović
subota 20.10.2012.
23:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dva primljena gola donekle su pomutila radost fudbalerima Crvene zvezde posle ubedljive pobede nad BSK-om, posebno golmanu Kirovskom, ali i defanzivcu Pantiću, koji je, s druge strane, večeras postigao svoj prvi gol u karijeri.

crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Golman Aleksandar Kirovski je večeras prvi put dobio prednost u prvenstvenim mečevima u odnosu na Bobana Bajkovića, ali je i pored ubedljivog trijumfa Crvene zvezde, morao dva puta da vadi loptu iz mreže.

Ipak, ne može se kriviti ni za jedan, jer je u oba slučaja odbrana dozvoljavala da protivnički igrači izađu ''oči u oči'' sa Zvezdinim čuvarom mreže.

''Naravno da sam srećan posle ovako ubedljive pobede, ali za golmana ne zvuči dobro kad je dva puta savladan. Oba primljena gola bila su slična i mislim da  moramo više da pričamo između sebe, da imamo bolju komunikaciju, kako nam se ne bi dešavalo da na svakom susretu primamo gol'', istakao je Kirovski.

Defanzivac Aleksandar Pantić je, uz Maksimovića dva puta bio izigran od strane napadača BSK-a, ali su se i jedan i drugi iskupili golovima i na drugoj strani.

Pantiću posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da mu je ovo prvu postignuti gol u karijeri.

''Eto, sad sam ga konačno dao, ali više bi mi značilo da nisam dao gol, ali i da nismo primili dva večeras. Na svakom meču nam protivnik zatrese mrežu, i to moramo brzo da promenimo. Nadam se da ćemo već u Kuli uspeti u toj nameri'', izjavio je Pantić.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.