Knežević: "Drago mi je što sam u Partizanu, moje srce je crno-belo"

Autor: Bojan Jovanovic
subota 16.06.2012.
15:35
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Filip Knežević potpisao je ugovor sa beogradskim Partizanom na četiri godine. Bivši igrač Borca nosiće broj 77 na crno-belom dresu. Filip presrećan što je došao klub za koji navija od malena.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao što se i najavljivalo prethodnih sedmica, Filip Knežević je postao član Partizan.

Dvadesetogodišnji fudbaler, koji je poreklom iz Kraljeva, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i nosiće dres sa brojem 77.

Filip je bio na lekarskim pregledima, zatim otišao do Saveza Beograda na parafiranje, obavio promociju pred medijima, a onda se uputio na Taru, gde će se pridružiti novim saigračima.

Ljubiša Tumbaković, sportski direktor Partizana, veruje u bivšeg fudbalera Borca.

"Dugo smo pratili Filipa i prepoznali njegov igrački kvalitet. Verujem da će vrlo brzo pokazati svima zašto je doveden u šampionski klub", rekao je Tumbaković.

Filipu Kneževiću je drago što je konačno postao igrač kluba koji voli od malena.

"Drago mi je što sam konačno postao član šampionskog kluba, koji mi je u srcu od malih nogu. Želim da dam svoj doprinos kako bi se niska trofeja nastavila i da sledeće godine overimo i šestu uzastopnu titulu. Moja glavna karakteristika je brzina i mogu reći, bez lažne skromnosti, da sam bez lopte i brži od mog novog klupskog  i reprezentativnog druga Lazara Markovića", zaključio je Knežević.

Ne propustite