Ko će zaustaviti Igokeu i Partizan?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 10.12.2012.
12:54
Izvor: Sportske.net

U regionalnoj ligi dva prvoplasirana tima nastavila sa trijumfima i za vikend, Igokea sada ima prednost od tri pobede nad grupom timova koji su na deobi treće pozicije.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Igokea igra fantastično, pregazili su Krku i stigli do desete pobede u šampionatu. Narednog vikenda je poslednje kolo prvog dela, dočekuju Cibonu, zatim na okretnici takmičenja im dolazi Široki. Ako dobiju naredna dva meča kod kuće, stići će do kote sa koje čak mogu da razmišljaju o Evroligi.

Partizan je pokazao dva lica protiv MZT, ali su ostvarili cilj. Vratili su se na pobedonosni kolosek nakon poraza u Laktašima i od Barse, sada razmišljaju o Bambergu. U regionalnoj ligi drže drugu poziciju, imaju dva gostovanja, ono narednog vikenda protiv Solnoka bi trebalo da bude zicer, pre nego što se suoče u gostima sa sve boljim Zadranima.

Grupa timova je na deobi treće pozicije, među njima su dva preostala srpska predstavnika, Zvezda i Radnički. Beograđani su zaustavljeni u Podgorici nakon strašne serije, Čović je odmah upalio alarm, narednog vikenda ćemo videti srpski derbi, Zvezda dočekuje Radnički.

Kragujevčani su ostvarili cilj posle lošeg starta, sada su na 7 - 5, dobili su dva poslednja meča kod kuće, ali u narednom periodu će imati mnogo teži raspored.

Ovog vikenda iznenađenje je poraz Cedevite od Cibone, čime "Vukovi" nisu dobili puno, ali je gradski rivala dosta izgubio. Uz njih, treće mesto sa Zvezdom i Radničkim deli Budućnost koja je ustalila formu i nije bez šansi da ponovi prošlogodišnji uspeh i ponovo se nađe na završnom turniru.

Kolo večeras zatvaraju Olimpija i Široki, ali ishod tog meča neće imati uticaja na poredak vodećih timova.

Ne propustite