Ko je nahuškao huligane na Nađa!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.09.2013.
11:07
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Sportski direktor Partizana Albert Nađ našao se u neugodnoj situaciji kada je grupa mladića prekinula njegov sastanak sa Darkom Gruborom. Nađ o svemu obavestio policiju a neimenovani izvor tvrdi da sportski direktor sumnja da Dragan Đurić stoji iza svega.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dnevni list "Blic" prenosi vest da je sportski direktor Partizana Albert Nađ tražio prijem u kabinetu Ministra policije nakon što je grupa neidentifikovanih mladića prekinula sastanak koji je imao sa Darkom Gruborom.

Izvor "Blica", koji dolazi iz policije, tvrdi da Nađ nije poznavao momke koji su mu ušli u kancelariju i da je odmah napustio istu.

Isti izvor objašnjava da Albert Nađ sumnja da je grupa mladića mogla da bude poslata od strane predsednika kluba Dragana Đurića, sa kojim sportski direktor Partizana nije u najboljim odnosima.

"Nađ nije podneo prijavu. Nije bilo nikakvog incidenta i on je želeo da samo još neko sazna šta se dogodilo. On veruje da momci nisu sami upali na sastanak već da su to sigurno učinili na nečiji nagovor, možda i predsednika kluba Dragana Đurića, sa kojim nije u najboljim odnosima" rekao je izvor već pomenutog lista.

U Partizanu je nedavno održana Sednica UO na kojoj je konstatovano da postoji jednistvo po svim bitinim pitanjima među članovima Uprave ali je očigledno da nesporazumi na relaciji Đurića i Nađa nisu prevaziđeni.

Njih dvojica su u lošim odnosima od avgusta, kada je Aleksandar Mitrović prodat Anderlehtu iako je Albert Nađ insistirao da reprezentativac Srbije ostane u klubu, glasavši, pritom, protiv Mitrovićeve prodaje, na sednici UO.

Ne propustite