Kod Trajkovića se zna - Srce na teren!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.04.2014.
22:53
Izvor: Sportske.net

Iskusni defanzivac Partizana Branislav Trajković ovog proleća ima veliki značaj za igru i rezultate crno-belih. Zbog kartona je pauzirao u Ivanjici, spreman je za meč sa Jagodinom, a navijačima poručuje da će kao i do sada davati svoj maksimum na terenu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trka za šampionsku titulu ulazi u završnu fazu. Partizan zaostaje tri boda za vodećom Crvenom zvezdom i praktično više nema pravo na kiks ukoliko želi odbranu šampionskog trona.

To neće biti nimalo lak zadatak za ekipu Marka Nikolića, s obzirom da će do kraja sezone imati nekoliko veoma teških ispita. Jedan od takvih je i meč sa Jagodinom u četvrtak u Humskoj.

Na prvi pogled se čini da je Partizan apsolutni favorit, ali ako se ima u vidu da ekipa Jagodine igra znatno bolje nego na početku drugog dela sezone, da u Humsku dolazi potpuno rasterećena, puna samopouzdanja, a ovih dana se u medijima mogu pročitati i optimističke najave iz njihovih redova, onda je jasno da će crno-beli pred sobom imati još jednu veliku prepreku.

Povoljna okolnost je što se u ekipu vraćaju Volkov i Trajković, iskusni defanzivci koji su kaznu zbog kartona odradili u Ivanjici.

Branislav Trajković je svestan težine zadatka, priznaje da očekuje i provokacije, ali uverava da će crno-beli biti jači od svega i da će osvojiti nova tri boda.

''Moramo da budemo svesni da će svi ići na to da nas isprovociraju, a na nama je da odgovorimo na adekvatan način, da ohladimo glave i izbegnemo koliko je god moguće žute kartone. Ako budemo koncentrisani samo na igru, niko nam neće moći ništa'', poručuje Trajković u izjavi za ''Novosti''.

Od dolaska iz Vojvodine prošle zime, Trajković je vrlo brzo pridobio simpatije navijača Partizana, zahvaljujući svojoj borbenosti. On poručuje da će sa istim žarom igrati i u narednom periodu.

''Publiku ne možeš da prevariš, valjda su videli da ostavljam srce na terenu, a ja im poručujem da će tako biti i ubuduće. Nadam se da će protiv Jagodinaca biti još veća podrška nego ranije i da ćemo se zajedno radovati'', zaključio je iskusni štoper.




Ne propustite