Koga bi želeli Španci za protivnika?

Autor: Nikola Ćertić
četvrtak 14.03.2013.
20:42
Izvor: Sportske.net

Kako javljaju španski mediji, pred žreb u Nionu, ekipe sa Pirinejskog poluostrva su već počele da saopštavaju želje po pitanju svog budućeg protivnika u 1/4 finalu Lige šampiona.

Povezane vesti

Nakon neverovatog povratka Barselone u meču sa Milanom, ekipa trenera Tita Vilanove je povratila veru u sebe i uopšte ne razmišlja o svom budućem protivniku.

Prema izjavama koje dolaze iz Barselone, to bi mogao biti bilo koji od timova koji će nastupiti u 1/4 finalu Lige šampiona, tako da nemaju ništa protiv da to budu i Bavarci, što je poprilično iznenađenje bilo za medije na Iberijskom poluostrvu.

S druge strane, Real Madrid i Malaga bi najviše voleli za protivnika da dobiju turski Galatasaraj, "a priori" ekipa koja je po njihovom mišljenju najveću autsajder u ovom delu takmičenja.

Prema anketama u kojoj su učestvovali navijači timova iz Španije koji će igrati 1/4 finale LŠ, to bi  izgledalo ovako: navijači Barselone, njih 36% bi želelo Bajern, 22% Galatu a 17% Real, navijači "Galaktikosa", njih 35% bi volelo da to bude turski predstavnik, a zanimljivo je da čak 29% na drugom mestu bi volelo da to bude Barselona.

Što se tiče trećeg španskog predstavnika, oni nemaju dileme, Galatasaraj bi im bio "po meri", a to je potvrdilo čak 59% ispitanika, tako da bilo ko drugi da ide na megdan ekipi Malage, ne bi bio po želji tima sa juga Španije.

Videćemo sutra šta će se desiti i kome će sreća biti manje, a kome više naklonjena prilikom žreba.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.