Kokeza i Savo novi potpredsednici FSS!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.04.2014.
23:32
Izvor: Sportske.net

Promene koje je predsednik Fudbalskog saveza Srbije najavio prilikom poslednje Skupštine u "Srpskoj kući fudbala" neće ostati prazna priča, pošto Tomislav Karadžić planira da na potpredsednička mesta imenuje Slavišu Kokezu i Sava Miloševića.

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije dobio je na poslednjoj Skupštini tog tela apsolutnu podršku da završi svoj mandat u "Srpskoj kući fudbala" a jedini uslov koji je malobrojna opozicija imala ticao se kadrovskih promena u FSS.

Premda je u avgustu 2013. godine najavio da će se povući sa predsedničkog mesta, a potom pogazio datu reč, Tomislav Karadžić nalazi se na pravom putu da pokaže da mu se može verovati kada želi da ostvari nešto.

Prethodne nedelje došlo je do promene kadrova u Izvršnom odboru i Stručnom savetu FSS a sve je izvesnije da se na tome neće završiti.

"Politika" je došla do saznanja da će najveće promene tek da uslede a one se tiču imenovanja novih potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Šansu da se se zovu "desnom rukom" Tomislava Karadžića dobiće Savo Milošević i Slaviša Kokeza, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i potpredsednik FK Crvena zvezda.

Ukoliko se ova informacija ispostavi tačnom, to će još jednom pokazati da se problemi u FSS rešavaju tako što se zagovornici promena imenuju na neku od visokih pozicija u "Srpskoj kući fudbala".

U čitavoj priči "kratkih rukava" mogao bi da ostane samo Zvezdan Terzić, koji je pretnedovao na poziciju potpredsednika Saveza ali će na ispunjenje svojih ciljeva morati da sačeka neku drugu raspodelu fotelja.

Savo Milošević već ima dve funkcije u Fudbalskom savezu Srbije, pošto već neko vreme obavlja ulogu direktora svih reprezentativnih selekcija a odnedavno je ustoličen u Izvršnom odboru FSS. Funkcija potpredsednika bila bi mu treća u Staroj Pazovi.

Što se Slaviše Kokeze tiče, čovek koji je svoje ime u svetu fudbala izgradio za kratko vreme, obavljajući funkciju potpredsednika u Crvenoj zvezdi.

Kokeza je u sredu obavio prvu rundu pregovora sa Tomislavom Karadžićem oko preuzimanja potpredsedničkog mesta u FSS a ako sve bude išlo po planu Zvezda će uskoro dobiti svog predstavnika na viskoj poziciji u "Srpskoj kući fudbala".

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.