Koković: "Očekujemo tri boda"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.09.2013.
18:50
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Defanzivac Napretka iz Kruševca Radomir Koković priznao je da ekipa Voždovca poseduje zavidan kvalitet ali da "Čarapani" ne strahuju od "Zmajeva" jer žele sva tri boda iz predstojećeg duela.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca u subotu dočekuju Voždovac, u okviru petog kola JSL. Dva tima su se 'do juče' takmičila u Prvoj ligi Srbije ali su se od povratka u elitu stvari u mnogome promenile.

Radomir Koković
vratio se u Napredak a pred sutrašnji duel sa Voždovcem istakao je da "Čarapani" žele čitav plen.

"Voždovac je ekipa koja je imala značajna pojačanja u ovom prelaznom roku, to su velika imena, ali nas iz duela sa Voždovcem zanimaju samo tri boda. To i očekujemo. Raspoloženje u ekipi je odlično", istakao je Radomir Koković.

Šef stručnog štaba Napretka, Milan Lešnjak, ocenio je da je dvonedeljna pauza dobro došla njegovom timu i da je obavljena odlična priprema za subotnji duel pod Bagdalom.

"Napad Voždovca je po pravilu uvek strašno brz. Izdvajaju se tu nekoliko igrača kojih se treba čuvati, kao što su Babović i Milovanović. Voždovac je ozbiljna ekipa, ali mi očekujemo pobedu", jasan je Milan Lešnjak.

Svi igrači Napretka su u formi i na raspolaganju šefu stručnog štaba. Dobra vest je da se i Marko Paunović pridružio treninzima ekipe, i da će vrlo brzo konkurisati za 18, kao i Predrag Jeremić.

Utakmica Napredak - Voždovac igra se u subotu 14. septembra u 19 časova na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Ne propustite