Koktel u crveno-belom...

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.12.2012.
22:18
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Tradicionalnim novogodišnjim koktelom, Vojvodina je u sredu obeležila završetak 2012. godine i najavila ambicije u Novoj 2013. Ovom prilikom veliko priznanje dobio i legendarni ilija Pantelić, po kome će se ubuduće zvati Vošina omladinska škola.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Koktelu u novosadskom hotelu ''Park'' prisustvovalo je više od 400 zvanica, među kojima su bili i predstavnici Spartaka Miodrag Morača i Petar Kurčubić, pa Milan Aleksić i Dragan Despotović iz Donjeg Srema, kao i Dragoljub Bekvalac, Milan Jovanić, Vladimir Trifunović, Josip Pirmajer, Zlatomir Zagorčić...

Prisutnima se obratio predsednik Vojvodine Ratko Butorović, koji je svim prisutnima, kao i navijačima Vojvodine poželeo mnogo uspeha u nastupajućoj godini.

''Poštovane dame i gospodo, dragi navijači, ono što ću poželeti da se dogodi meni i mojoj porodiciu novoj dodini-želim i svima vama. Uživam u ovom trenutku jer vidim da nas je svakim danom sve više. Budite Novosađani - navijajte za Vojvodinu'', poručio je Butorović.

Značajan deo ove svečanosti posvećen je i legendarnom golmanu Vojvodine Iliji Panteliću, po kome je nazvana Omladinska škola novosadskog kluba.

Pantelić se, uz izraze zahvalnosti, javno zapitao i čime je zaslužio ovo priznanje.

''Od trenutka kada sam čuo da će omladinska škola fudbala u FK Vojvodina poneti moje ime, ne mogu a da se ne zapitam-čime sam to zaslužio?

Na stranu to koliko sam lično doprineo matičnom klubu za pune 42 godine aktivnog bavljenja fudbalom koji je tokom svoje bogate istorije sa mnom ali i bez moje malenkosti  dosezao zvezdane visine na ovim prostorima.

Uveren sam, dragi prijatelji, da je ovaj čin priznanje ne samo Iliji Panteliću kao pojedincu, nego i svima koji su tokom proteklog vremena sa mnom sarađivali, vredno radili ili podržavali Vojvodinu sa tribina'',
rekao je, između ostalog, Ilija Pantelić.


Ne propustite