Kolege pružile podršku Deliju Rosiju

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.05.2012.
11:27
Izvor: Beta

Treneri Atalante i Novare Stefano Kolantuono i Atilio Tešer pružili su danas podršku otpuštenom strategu Fiorentine Deliju Rosiju, koji je dobio otkaz pošto je nekoliko puta udario svog fudbalera Adema Ljajića tokom meča.

Povezane vesti

Trener "Viole" platio je ceh zbog fizičkog napada na Adema Ljajića tokom sinoćnjeg meča italijanske Serije A. Ipak, otpušteni strateg, danas je dobio podršku kolega iz Atalante i Novare.

"To je komplikovana situacija, nije baš lepa stvar za videti, ali igrač mora da poštuje trenera jer je on tu da bi obavio neki posao. Mi često pravimo greške kada pravdamo fudbalere, ali oni moraju imati poštovanja, prvo kao čoveka i potom kao trenera", rekao je trener Atalante Stefano Kolantuono italijanskim medijima.

"Rosi nije to uradio tek tako, bio je isprovociran. Morate sebe da stavite u tu poziciju", dodao je Kolanutuono.

Trener Novare Atilio Tešer rekao je da mu se ne sviđa Ljajićev stav i da je Rosi reagovao na taj način jer ga je srpski fudbaler isprovocirao.

"Takvih scena ne bi trebalo da bude, ali se meni ne sviđa stav fudbalera. Rosi nije poludeo i reagovao je tako jer mu je igrač sigurno rekao nešto", rekao je Tešer.

Rosi je u 32. minutu sinoćnjeg meča protiv Novare u Seriji A, pri vođstvu protivnika od 2:0, zamenio Ljajića, koji je potom ironično aplaudirao treneru.

Njih dvojica su se prvo verbalno sukobili, a onda je italijanski stručnjak fizički nasrnuo na fudbalera i nekoliko puta ga udario pesnicom.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.