Konačno zvanično - Modrić u Realu

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 27.08.2012.
10:50
Izvor: Sportske.net

Konačno je sve i zvanično objavljeno. Modrić je novi vezista Real Madrida, a klubovi su se dogovorili da u budućnosti tesno sarađuju.

Povezane vesti

Totenhem je zvanično objavio da je finiširao pregovore sa Real Madridom i da je Luka Modrić od danas praktično novi igrač Reala. Modriću je ostalo samo da prođe lekarske preglede u Madridu i da potpiše ugovor i bude predstavljen navijačima.

Modrić je odigrao 160 utakmica za Pevce i postigao 17 golova, a Real će za njegov transfer platiti 33 miliona funti timu iz Londona.

Totenhem je potvrdio da je dogovorio tešnju saradnju sa Realom u budućnosti.

"Luka je bio sjajan svih ovih godina. Iako bi više voleli da je ostao kod nas, drago nam je što odlazi u Real Madrid, klub sa kojim očekujemo tesnu saradnju u budućnosti." - rekao je Danijel Levi.

Klub je objavio da je potpisano partnerstvo sa Realom oko tesne saradnje u vezi igrača, trenera i komercijalnih aranžmana u budućnosti. Šta to konkretno znači nije poznato, a moglo bi da znači da se Real obavezao na odigravanje prijateljskog meča sa Pevcima od kog bi prihod išao timu iz Londona npr.

Perez je izjavio da je srećan što je Luka konačno stigao u Real.

"Saradnja dva kluba rezultirala je potpisanom dugogodišnjom saradnjom i transferom Luke Modrića u naš klub. Oduševljeni smo što možemo da dočekamo Luku i radujemo se saradnji sa Totenhemom u budućnosti." - rekao je Perez.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.