Konte motivisao igrače pred finalna iskušenja

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.04.2012.
21:06
Izvor: Sportske.net

Antonio Konte iskoristio je priliku da nakon treninga svoje ekipe u utorak održi govor koji bi trebalo da svim igračima "Stare dame" podigne moral pred poslednjih osam kola italijanske Serije A.

Povezane vesti

Juventus se nalazi na dva boda zostatka u odnosu na prvoplasirani Milan i trka za titulu u Seriji A biće više nego interesantna. Konte je motivacionim govorom želeo da podstakne svoje igrače da veruju u sebe i uspeh u borbi za "Skudeto".

"Milan će morati da pljuje krv kako bi pobedio na svim mečevima do kraj šampionata" konstatovao je Konte pred rasplet sezone.

Svoje igrače je podsetio da pohvale koje sada stižu na račun ekipe ne smeju da ih zavaraju i da će morati da nastave sa dobrim igrama ako žele uspeh u borbi za trofej.

"Optužen sam da se plašim! Naravno, plašim se da će neko od vas početi da se opušta. Pohvale nam ništa ne znače, teren je jedino merilo svega što smo do sada postigli. Još uvek nismo postigli ništa i pored velike žrtve, ali dovoljno smo odrasli da shvatimo da borba mora da se vodi do kraja" rekao je Konte svojim igračima.

Juventus očekuje duel sa Palermom naredne nedelje a finale Kupa Italije na programu je narednog meseca gde će "Stara dama" pokušati da dođe do prvog trofeja u ovoj sezoni.

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.