Kovačević i Gogić u četvrtak predvode ''Delije''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.05.2014.
22:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dvojica defanzivnih veznih igrača Crvene zvezde zbog žutih kartona neće moći da nastupe u četvrtak na Marakani protiv OFK Beograda, pa im preostaje da sa ''Severa'' bodre svoje saigrače do odlučujućeg trijumfa u borbi za titulu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Snažni i borbeni Aleksandar Kovačević, popularni ''Aca Tenk'', priznaje da je možda bio i najlošijeg raspoloženja posle pobede u Užicu protiv Slobode proteklog vikenda, jer je tokom meča zaradio žuti karton, koji ga je onemogućio da nastupi u četvrtak u slavljeničkoj atmosferi na Marakani.

Naravno, najradije bi igrao protiv ''Romantičara'', ali kada to već nije moguće, Kovačević u izjavi ''Novostima'' otkriva da će sa ''Severa'', zajedno sa svojim saigračem Goranom Gogićem koji ima sličan problem, iz sve snage navijati za svoje saigrače da izbore pobedu koja će označiti početak šampionskog slavlja.

''Kad god ne igram, ja poželim da se vratim na 'Sever'. Sa Gogićem ću biti odmah ispod 'Delija', pevaćemo sa njima i tako dati svoj doprinos u ostvarenju cilja koji čeka milionska armija naših navijača'', poručuje Kovačević.

Podsetimo, ako savlada OFK Beograd, Crvena zvezda će već u četvrtak osigurati šampionsku titulu, u suprotnom će odluka pasti u Novom Sadu, protiv Vojvodine.

Ne propustite