Kragujevački sukobi dobijaju epilog na sudu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2012.
22:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Smenjeni predsednik Radničkog najavljuje tužbe protiv onih koji su nedavno napravili ''prevrat'' u klubu.

fkradnicki.com

Povezane vesti

Sada već bivši prvi čovek Radničkog Dragoljub Lekić ne želi da se pomiri sa nedavnom iznenadnom smenom, koju smatra nelegalnom.

Kao razlog ''prevrata'' smatra činjenicu da je sa svojim saradnicima ostvario željeni uspeh, podigao klub iz treće lige, uveo u Superligu, a da sada neki drugi žele da ''pokupe kajmak'', bez obzira na uloženi novac Lekića i njegovih saradnika u prethodnom periodu.

''Bili smo im dobri dok nismo uveli klub u Superligu i dok se nije pojavio prvi potencijalni novac od transfera. Čim su to osetili, sve su zaboravili, napravili prevrat i sad kupuju vreme do izbora. Ali, neće tako moći, pravdu ćemo potražiti na sudovima. Skupština je bila pravi cirkus, ali ja zaista ne znam kako oni misle da će Ministarstvo za sport da im verifikuje sve to'', poručio je Lekić.

Tužbe su već upućene na više adresa.

''Poslali smo tužbe Ministarstvu za omladinu i sport, Komisiji za pravna pitanja FSS, regionu Zapadne Srbije, OFS Kragujevcu, Agenciji za borbu protiv korupcije i, na kraju, redovnom sudu. Nismo mi trošili naš novac da bi neko na silu sve oteo preko noći. Naš mandat traje do 2013. godine, i tako će i ostati'', uverava bivši potpredsednik kluba Raka Marić.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.