Kragujevčani jasni: ''Ne plašimo se Albe!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.01.2014.
14:49
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Novi košarkaški spektakl očekuje nas u sredu u kragujevačkom ''Jezeru''. Ekipa Miroslava Nikolića igra meč drugog kola 'Last 32' faze Evrokupa, a protivnik je čuvena Alba iz Berlina.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Utakmica je na programu u sredu od 20 časova, a Kragujevčanima bi pobeda mnogo značila, s obzirom da su u prvom kolu posle sasvim solidne igre poraženi na gostovanju Himiku u Ukrajini.

Proteklog vikenda Radnički je odigrao još jedan kvalitetan meč, protiv Crvene zvezde u ABA ligi, ali je pobeda ponovo izostala, pa je duel sa nemačkim timom nova prilika da ekipa Miroslava Nikolića i rezultatski potvrdi uspon forme u poslednje vreme.

Dan uoči tog susreta, pred novinare su izašli košarkaš Dušan Mlađan i član stručnog štaba Branko Maksimović.

''Alba je odličan tim, sa vrhunskim trenerom. Igraju jaku odbranu, u napadu imaju veliki talenat i biće to vrlo jak meč za nas. Imaju par dobrih stranaca sa velikim iskustvom u Evropi, pre svega mislim na Logana. To su vrhunski igrači, pa će i za publiku da bude lepo da ih vidi ovde'', poručio je Mlađan.

I Branko Maksimović se pohvalno izrazio o kvalitetima rivala, ali i naglasio da je Alba odlično 'snimljena' prethodnih dana.

''Poslednju utakmicu su izgubili 8. decembra, imaju taj niz od 11 pobeda. Odlično ih vodi Saša Obradović, a i pomoćni trener je iz Srbije. Alba je odlična napadačka ekipa, isto takvi su u odbrani, imaju čvrstinu i pravu filozofiju. Očekuje nas uzbudljiva utakmica, ali ne plašimo se, igramo i mi dobro'', izjavio je Maksimović i pozvao navijače da u što većem broju dođu u halu i podrže ekipu Radničkog.

Prodaja redovnih karata obavljaće se u sredu od 15 časova, po ceni od 200 dinara, isključivo na blagajnama hale 'Jezero'. Oni koji ne budu mogli da dođu u halu, moći će da prate direktan prenos na RTS2.

Ne propustite