Kragujevčani optimistički u novu sezonu

Autor: Darko Mitrović
petak 09.08.2013.
21:55
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Radnički iz Kragujevca pred početak nove sezone zvanično predstavio sva letošnja pojačanja, a trener Radmilo Ivančević izrazio nadu da njegov tim neće kao prošle sezone da do kraja vodi grčevitu borbu za opstanak.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Šumadinci su se u minuloj sezoni jedva spasili ispadanja, a meč prvog kola novog šampionata protiv Radničkog u Nišu daće nagoveštaj da li navijači kragujevačkog kluba mogu da se, u narednom periodu, nadaju boljim rezultatima svojih ljubimaca.

Ekipa je doživela značajne promene, a stigao je i novi trener Radmilo Ivančević, koji veruje da će Radnički igrati bolje nego prošle sezone.

''Učinicemo sve da popravimo igru Radničkog, da se ne ponovi prošla godina kada smo došli u neprijatnu situaciju da se borimo za opstanak do kraja sezone, da o statusu rešavamo, praktično, u poslednjoj utakmici i u tom cilju smo se potrudili da se na odgovarajući način pojačamo. Ipak, prava ocena i jasnija slika biće tek posle početne utakmice u Nišu i jos nekih prvih susreta u Superligi'', izjavio je Ivančević.

On je dodao i da dosta očekuje od letošnjih pojačanja, a to su Aleksandar Stojmirović,  golman Marko Šimić, zatim Porcari, Bojan Malinić, Filip Knežević i Lazar Marjanović.

''To su sve provereni igrači, koji imaju mnogo utakmica iza sebe, internacionalci, tako da zaista mnogo očekujem od njih i nadam se da će da opravdaju poverenje'', konstatovao je Ivančević.

Inače, utakmica između niškog i kragujevačkog Radničkog igra se u subotu na ''Čairu'' s početkom u 20 časova.





Ne propustite