Kragujevčani otputovali u Reko

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.10.2013.
21:36
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog otputovali su u sredu u Italiju, gde ih od petka očekuje drugi kvalifikacioni turnir na plasman u Ligu šampiona.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Ekipa Radničkog nalazi se u veoma jakoj grupi, sa domaćim Pro Rekom, zagrebačkom Mladosti i Budvom, a prve dve ekipe plasiraće se u poslednju, treću rundu kvalifikacija.

Bez obzira na snagu rivala, pre svih Pro Reka i Mladosti, Kragujevčani se nadaju da mogu da stignu na prag plasmana u Ligu šampiona.

''Pro Reko je ove godine ponovo postao vrhunska ekipa sa 10 svetskih vaterpolo imena. Koliko dobro igraju na domaćem terenu, na kom nas očekuje vrelo gostovanje, znamo najbolje mi koji smo do juče igrali u tom klubu tri pune godine, za koje nismo izgubili bukvalno nijednu utakmicu kod kuće. Ipak, nisu nepobedivi, ali da bismo mogli da se nadamo uspehu, moraćemo da pružimo svoj maksimum'', izjavio je kapiten Radničkog Filip Filipović.

Prvu utakmicu, Kragujevčani igraju u petak od 19 časova protiv Budve, dan kasnije je na programu duel sa Pro Rekom od 20 časova, a već u 12 časova u nedelju ih očekuje, po svemu sudeći, odlučujući meč sa ekipom Mladosti.


Ne propustite