Kragujevčani počeli pripreme, Ivančević očekuje berićetno proleće

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.01.2014.
18:18
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Trener FK Radnički 1923 Radmilo Ivančević obavio je u utorak prozivku pred početak priprema za prolećni deo sezone a tom prilikom se igračima obratio i predsednik kluba Milenko Marjanović.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca okupili su se na stadionu "Čika Dača" gde su im se pred početak zimskog pripremnog perioda obratili šef stručnog štaba Radmilo Ivančević i predsednik kluba Milenko Marjanović.

Trener Ivančević prozvao je 28 imena a prozivci se opravdano nisu odazvali Ivan Petrović (odsutan zbog privatnih razloga), Darko Fejsa, Dušan Petronijević i Aleksandar Stojmirović (sva trojica povređeni).

Četvorica igrača više nisu članovi FK Radnički 1923, a to su Matijas Sebastijan Porkari, Srđan Simović, Vladimir Otašević i Lazar Marjanović.

Nakon što je fudbalerima poželeo sreću i uspeh, trener Ivančević ukratko je izložio plan i očekivanja za predstojeći period.

"Danas je prvi dan, jedan novi početak. Do 2. februara smo ovde, zatim odlazimo u Antaliju gde ćemo trenirati i odigrati pripremne utakmica. 14. februara se vraćamo ovde i nadam se da ćemo biti spremni za nastavak prvenstva. Siguran sam da ćemo imati teško proleće, ali sam takođe siguran da ćemo igrati bolji fudbal nego jesenas. Svi ćemo dati maksimum i ako to uradimo kako treba, neće biti problema" rekao je šef struke Radničkog iz Kragujevca.

Marjanovic

Predsednik kluba Milenko Marjanović podsetio je fudbalere na važnost onoga što rade uz napomenu da je čitav grad uz njih pred nastavak sezone.

"Nosite dres kluba koji ima bogatu tradiciju, iza kojeg stoji grad Kragujevac, navijači. Vi ste vrlo bitan faktor i jedino vi možete da vratite publiku. Na vama je da radite odgovorno. Očekujem da svi odradimo maksimalno – vi igrači svoj deo, uprava svoj deo i budite sigurni da će rezultati doći sami" istakao je prvi čovek superligaša iz Kragujevca.

Fudbaleri Radničkog 1923 treniraće u Kragujevcu  do 2. februara, kada se sele u Antaliju, gde će se, uz bolje vremenske uslove, spremati za nastavak prvenstva i odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

Protivnici i datumi odigravanja biće naknadno utvrđeni.

Ne propustite