Kreće operacija "januar"

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 10.12.2012.
09:28
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda praktično danas otvara prelazni rok, trener Janković će analizirati učinak igrača. Tim za proleće kreiraju ponude za one najbolje, ali i dubina kase za eventualna pojačanja. Sad aktuelni igrači i iz JSL?

Povezane vesti

Prvi korak biće smanjivanje broja profesionalaca, od 40 igrača pod ugovorima, ostaće ih 25, a većina prekobrojnih sada igraju za Sopot sa kojim se saradnja raskida.

Takođe, fudbaleri koji su na pozajmicama poput Ožegovića, Đuričkovića bi mogli da dobiju odrešene ruke, a od igrača koji su jesen proveli na "Marakani" mesta nema za Nenadića, Mirića, verovatno i Babalja koji nije pokazao ništa.


Kaošto smo već pisali, čekaju se ponude za Mijailovića koga bicrveno - beli prodali i to za dva miliona evra, kolika je otkupnaklauzula. I dalje se čeka Fiorentina, sada je u igri iAnderleht.

Osim njega, za pristojnu ponudu bi mogao da ode i Darko Lazović,kao i Luka Milivojević, međutim, jasno da sva trojica nećenapustiti klub u ovom prelaznom roku.

Odlazi i Maksimović koji je već prodat, novac potrošen, pa njega netreba računati kao osveženje za kasu. Umesto njega, kako smo jučerekli trebalo bi da stigne mladi reprezentativac Kosanović izpoljske Krakovije.

Čeka se reč Zorana Stojadinovića oko Južnoamerikanaca, a kako piše"Sportski žurnal" Zvezda je zainteresovana za Predraga Luku odličnoigrača Rada. On bi bio prirodna zamena za Lazovića, radi se oiskusnom igraču koga je teška povreda sprečila da nastavi uspon,ali je i prošle jeseni pokazao koliko može.

Pominje se ponovo i Eliomar Silva iz Javora, koga želi Partizan, aukoliko ode Boban Bajković mogao bi da stigne bivši golman Spartakai Visle, Jovanić.

Međutim, crveno - beli će se ipak koncentrisati na strance, presvih Klejtona Mateusa, ali verovatno i još nekog Južnoamerikanca izPortugala gde Zoran Stojadinović ima sjajne veze.

Cilj je da se igrači dovedu na pozajmicu, sa pravom otkupaugovora.

Počinje operacija "prelazni rok"...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.