Kris Singlton u epizodi "Kako najbolje potrošiti 10 hiljada dolara"

Autor: Miloš Marković
sreda 04.04.2012.
13:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Vašington Vizardsa, ruki Kris Singlton, kao i većina Amerikanaca voli da troši novac na kupovinu lozova i da oprobava svoju sreću na lutriji koja srećnom dobitniku može doneti čak 500 miliona dolara.

Povezane vesti

Sve je to u redu, svako voli da ponekad izaziva fortunu, ali Kris Singlton je sve to malo drugačije shvatio.

Naime, on je na svom Tviter profilu objavio da je smislio posebnu taktiku kako bi povećao svoje šanse za dobitkom nagrade od pola milijarde dolara, a koja se sastoji u kupovini nasumičnih lozova u ukupnoj vrednosti od 10.000 dolara.

„Upravo se spremam da spickam 10.000 na lozove i držim fige za sreću.“,napisao je Singlton.

singlton

Iako nije dobio nagradu, Kris uopšte ne žali za bačenih deset hiljadarki za koje kaže da su bolje utrošene nego da ih je spickao negde drugde.

„Smatram da je to dobra investicija, čak i ako nisam dobio. Svelo se na to da je bolje da kupim lozove, nego da spickam tu lovu u noćnom provodu.“, izjavio je Kris Singlton i izgovorio rečenicu koja je postala pravi hit na Tviter mreži, ali i uvredila mnogobrojnu radničku populaciju koja bi pomenutu sumu radije iskoristila u druge, korisnije svrhe.

Očigledno da se ruki koji prima 1.485 miliona godišnje ne zamara mnogo oko tričavih deset hiljadarki, ali nemar i pravljenje šala na račun novca koji drugi mogu samo da sanjaju nije dobro prošao u javnosti i sigurno će imati određeni negativni publicitet na mladog 22-godišnjeg košarkaša...


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.