Krmpotić: "Bez mnogo priče, idemo na pobedu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.03.2014.
18:14
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Povratnik na klupu OFK Beograda, Zlatko Krmpotić, najavio je da će "Romantičari" ići na sva tri boda u duelu sa Radničkim iako gostuju jednoj od najkvalitetnijih ekipa u JSL.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda ulaze u duel 20. kola Jelen Superlige vođeni novim-starim trenerom koji je i u prvom delu sezone debi na klupi "Romantičara" imao baš protiv ekipe Radničkog iz Niša.

Tada je OFK Beograd slavio na premijeri Zlatka Krmpotića a iskusni strateg nada se da bi i na predstojećem gostovanju ekipa mogla da zabeleži pozitivan rezultat.

"Pred nama je utakmica sa Radničkim iz Niša, koji je svakako jak protivnik, u nezgodnom trenutku za OFK Beograd. Međutim, nama je cilj jasan, a to je da u meč ulazimo sa namerom da uzmemo bodove. Nema mnogo priče, ulazimo u svaku utakmicu da idemo na pobedu da bismo izvadili tim iz nezgodne situacije na tabeli" rekao je Krmpotić.

Trener superligaša sa Stare Karaburme dodao je da postoje manji problemi kadrovske prirode jer štoper Planić nije uspeo da sanira povredu i stavi se na raspolaganje ekipi.

OFK Beograd odlazi u goste ekipi Radničkog kao dvanaesta ekipa na tabeli sa samo jednim bodom više od Javora koji se nalazi u zoni ispadanja, dok Nišlije imaju 27 bodova i zauzimaju sedmu poziciju na tabeli.

Duel na stadionu "Čair" igra se u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite