Krstajić svedočio o preživljenoj drami u Tuzli

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.02.2014.
23:09
Izvor: Sportske.net, nezavisne.com

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje, a zatim i sportski direktor Partrizana Mladen Krstajić svedočio je u Tuzli o nemilom događaju u kome se, ni kriv ni dužan, našao 9. septembra prošle godine.

Povezane vesti

Mladen Krstajić je, naime, pomenutog dana doputovao u Tuzlu kako bi prisustvovao proslavi rođenja kćerke vlasnika motela ''Rojal'', ali se sve završilo tragično - ubistvom 37-godišnjeg Kristijana Botića, o čemu je u ponedeljak svedočio naš nekadašnji reprezentativac.

Za ubistvo je optužen 43-godišnji Amir Kovačević, a u nastavku suđenja, Krstajić je izneo svoje viđenje celog događaja, ističući da je u jednom trenutku i sam bio u velikom strahu za sopstveni život.

''Došao sam da slavimo, a ne da me neko vređa i maltretira. U jednom trenutku, nakon što sam pevao pesme od Halida Bešlića, Esada Plavog i Hakale, Botić mi je uzeo mikrofon i rekao da sam mnogo bolji fudbaler od pevača. Zahvalio sam se svom domaćinu i izašao iz objekta'', izjavio je Krstajić.

On je zatim razgovarao sa Kovačevićem ispred motela, zatim su otišli u sobu, kada je na silu upao i Botić.

''Kada sam u Kristijanovoj ruci video pištolj, noge su mi se odsekle. Bio sam na vratima, faktički njegova prva meta, dok je on nameravao da priđe Amiru Kovačeviću'', izjavio je Krstajić, a prenose ''Nezavisne novine'' na svom portalu.

Prema njegovim rečima, Kovačević je pobegao kroz prozor posle čega se dogodio njegov novi, kobni susret sa Botićem.

''Botića smo ja i moj kum Nenad Tomić uspeli da odgurnemo i zaključamo vrata. Ključ se slomio u bravi, a u tim trenucima Kovačević je bio uplašen i prestravljen. Odlučio je da izađe kroz prozor. Posle desetak minuta u sobu je došao Nenad Tomić i ispričao mi šta se dogodilo'', izjavio je Krstajić.Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.