Krunić: "Izostao samo povoljan rezultat"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2013.
22:13
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić pohvalio je ambijent na utakmici sa Crvenom zvezdom i izrazio žaljenje što njegovi fudbaleri nisu uspeli da ostvare povoljan rezultat u takvim okolnostima.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Derbi meč 26. kola Jelen Superlige igran je u Jagodini gde je istoimena ekipa dočekala Crvenu zvezdu i ostala kratkih rukava uprkos dobroj igri tokom većeg dela meča.

Atmosfera na stadionu pod Đurđevim brdom bila je fenomenalna o čemu je govorio i trener Jagodine po završetku meča. On je priznao da je poraz Jagodine pokvario kompletan utisak.

"Ovo je bio pravi spektakl, a na našu nesreću nismo uspeli da ostvarimo povoljan rezultat. Pokušali smo na sve načine, borili smo se. Nismo uspeli ni da iskoristimo to što smo više od 20 minuta imali igrača više. Kada se gubi od Crvene zvezde, to je teško nadoknaditi" rekao je Krunić.

Jagodina je nakon večerašnjeg poraza ostala na četvrtoj poziciji na tabeli ali sada ima devet bodova manje od drugoplasirane Vojvodine i moraće da brani četvrtu poziciju koju ugrožava ekipa Rada.

Naredni meč Jagodinci igraju u gostima protiv Smedereva koje je upravo protiv Jagodinaca ostvarilo jednu od dve prvenstvene pobede u tekućoj sezoni.

Ne propustite