Krunić: ''Mnogo smo uradili ove sezone''

Autor: Beta Beta
nedelja 26.05.2013.
22:46
Izvor: Beta

Kraj superligaške sezone Jagodinci okončani pobedom nad Donjim Sremom, a posle meča trener Simo Krunić je izrazio zadovoljstvo kompletnim učinkom tima i u prvenstvu i u Kupu čiji su trofej osvojili i izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da je ponosan na svoje fudbalere koji su pored osvajanja Kupa Srbije završili i na četvrtom mestu na tabeli Super lige.

"Moji igrači su stvarno mnogo uradili ove godine. Nisam mislio da možemo da igramo tako na dva fronta, sumnjao sam jer se tako igrači istroše, međutim oni su se digli iznad svojih mogućnosti i uspeli da zabeleže veliki uspeh i u prvenstvu i u Kupu. Sami su zaslužni za ovaj uspeh", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Jagodina je u poslednjem kolu pobedila na svom terenu pobedila Donji Srem sa 2:0 i tako sezonu završila na četvrtom mestu na tabeli Super lige sa 50 bodova, a ranije su pobedom nad Vojvodinom osvojili i Kup.

"Dominirali smo u prvom poluvremenu protiv Donjeg Srema i na sreću rešili utakmicu u prvom poluvremenu. Srem je došao sa mladim igračima koji su pokušavali da pariraju i igrali dobro u jednom delu utakmice, međutim mi smo zasluženo pobedili", kazao je Krunić.

Pomoćni trener Donjeg Srema Vlada Naić poželeo je Jagodini mnogo sreće u kvalifikacijama za Ligu Evrope sledeće sezone.

"Jagodina je bila bolja, posebno u prvom poluvremenu, kada je i došla do prednosti i do kraja utakmice uspela da je zadrži. Mi smo u drugom uspeli da uspostavimo igru, ali nismo to uspeli da materijalizujemo. Mnogo nam znači to što smo pored opstanka u ligi", kazao je Naić.

Ne propustite