Krunić: "Nastavak borbe za četvrto mesto"

Autor: Beta Beta
utorak 21.05.2013.
16:11
Izvor: Beta

Trener osvajača Kupa za tekuću sezonu istakao je da će Jagodina u duelu sa BSK-om ići na pobedu, bez obzira što domaćin ima veći imperativ jer vodi borbu za opstanak.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da njegovu ekipu u pretposlednjem kolu Superlige Srbije očekuje teška utakmica u gostima protiv BSK-a iz Borče.

"Idemo u Borču gde igramo protiv BSK-a još jednu u nizu teških utakmica. BSK se bori za opstanak, za njih je ovo najvažnija utakmica u prvenstvu. Mi se borimo za to četvrto mesto. Očekujem tešku i tvrdu utakmicu", kazao je Krunić na konferenciji za novinare.

On je rekao da je Jagodina u poslednje vreme neke utakmice nesrećno gubila, ali da je zadovoljan odnosom igrača u tim utakmicama.

"Znamo da će biti teško, po teškom vremenu, jer je domaćin pod imperativom pobede. Mi ćemo pokušati to da iskoristimo i da uz maksimalne napore dođemo do povoljnog rezultata", kazao je Krunić.

U prvom delu sezone Jagodina je pobedila BSK sa 2:0 na Gradskom stadionu u Jagodini, golovima Dejana Đenića.

Vezni igrač Dario Damjanović podsetio je da se Jagodina bori za četvrto mesto, a Borča za opstanak.

"Verujem da će svaki moj saigrač dati svoj maksimum, pa neka pobedi bolji. Nama je prioritet četvrto mesto, da ne kvarimo dojam u prvenstvu", rekao je Damjanović.

Utakmica između BSK-a i Jagodine u okviru 29. kola Superlige igra se sutra od 17 sati na "Vizelj Parku".

Ne propustite