Kuljani oduševljeni gostoprimstvom Pazaraca

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.05.2012.
16:17
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri Hajduka iz Kule proteklog vikenda gostovali su u Novom Pazaru i bili poraženi od ekipe kojoj je taj meč bio odlučujući u borbi za opstanak u Jelen Superligi. Bez obzira što su se iz Raške vratili praznih šaka, Kuljani su oduševljeni ambijentom k

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Ekspedicija Hajduka krenula je ka Novom Pazaru prošlog petka na meč 27. kola Jelen Superlige koji je bio zakazan za subotu popodne. U grad na Jošanici stigli su u večernjim satima i odmah po prispeću bili su dočekani od strane predstavnika Novog Pazara.

Sve ono što se dešavalo pre početka meča bilo je samo uvod u ambijent koji su Kuljani imali prilike da dožive tokom i nakon meča sa Novim Pazarom.

Utakmica je počela sjajno za Hajduk pošto su Kuljani poveli već u šestom minutu ali je do kraja susreta domaćin preokrenuo rezultat što je navijačima na stadionu dalo dodatni motiv da podrškom voljenom klubu oduševe goste sa severa Srbije.

U Hajduku ističu da su posebno oduševljeni fer navijanjem Pazarovih navijača koji su redak primer kako se bodri voljeni klub u elitnom rangu takmičenja.

Pored toga, Kuljane je fascinirala činjenica da je po završetku meča čitav stadion ovacijama ispratio igrače Hajduka u svlačionicu.

Na kraju, vodeći ljudi Hajduka zahvalili su Novom Pazaru na gostoprimstvu koje su im proteklog vikenda ukazali i poručili da će zapamtiti i vratiti dobrim.

Ne propustite