Laković o najavama iz UEFA: ''Zvezda je u većem problemu od Partizana''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.03.2012.
21:45
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni sekretar FSS Zoran Laković potvrdio je danas da je u Savez stigla informacija iz UEFA o najavi pokretanja postupka protiv beogradskih ''večitih rivala'' zbog neizmirenih obaveza.

Povezane vesti

Partizanu i Crvenoj zvezdi bio je ostavljen rok do 28. januara ove godine da isplate sva dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, a obzirom da ''večiti'' nisu ispoštovali taj rok, UEFA je najavila i pokretanje postupka protiv beogradskih klubova.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković potvrdio je tu informaciju i podsetio da je Crvena zvezda ''u većem problemu''.

''Naši klubovi nisu ispunili finansijske kriterijume Odeljenja za licenciranje u UEFA. Partizan duguje manji iznos, a Crvena zvezda je u dalemo ozbiljnijem problemu. Visinu dugovanja mi ne smemo da otkrivamo i na to pitanje odgovor treba da daju u Zvezdi i Partizanu'', konstatovao je Laković.

On priznaje da u ovom trenutku ne može da nagađa, kakve sankcije očekuju dva naša najtrofejnija kluba.

''Solunski PAOK je iz istih razloga kažnjen novčano i uslovno vremenski, ali bilo bi dobro da naši klubovi izmire dugovanja pre pokretanja postupka. UEFA će tražiti novo izjašnjavanje svih strana, a ako naši klubovi reše problem, nadam se blažim kaznama'', zaključio je Laković.

Na potezu su - ''večiti''...
Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.