Lalatović: "Ozbiljan korak ka opstanku"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.04.2014.
23:09
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka iz Kruševca izrazio je zadovoljstvo nakon pobede nad Novim Pazarom koju je doživeo kao jako bitnu u borbi za opstanak koju kruševljani vode u JSL.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka upisali su jako važnu pobedu u okviru 23. kola JSL, a trijumf nad Novim Pazarom dobija na značaju ako se ima u vidu da je tim Nenada Lalatovića priredio preokret i nadoknadio zaostatak protiv ekipe koja se bori za izlazak u Evropu.

Pred više od 4.500 navijača Napredak je slavio rezultatom 2:1 (1:1) a trener domaćih ocenio je trijumf nad Novim Pazarom kao jako važan u borbi za opstanak.

"Novi Pazar je ozbiljna ekipa, ali kada je moranje nije pitanje. Mi smo danas napravili ozbiljan korak ka opstanku u ligi, i bitno je to što imamo jedan od dva najmlađa tima u ligi i što su naši igrači budućnost srpskog fudbala i budućnost Napretka" rekao je Lalatović.

Strateg Kruševljana objasnio je da je od svojih igrača zahtevao da agresivnošću osujete protivničku pas igru a nakon svega je zaključio da je želja za pobedom danas prevagnula na stranu Napretka.

"Čestitao bih svojim igračima jer, iako smo mlad tim, igrači su pokazali karakter. Nijednog trenutka se nismo branili, već smo išli na pobedu! Naša želja je danas prevagnula i zasluženo smo pobedili" zaključio je Lalatović.

Napredak se posle pobede nad Novim Pazarom preselio na devetu poziciju na tabeli koju sada drži sa 28 osvojenih bodova ali i utakmicom više od subotičkog Spartaka koji ima dva boda manje.

Ne propustite