Lane rešio da se 'penzioniše'?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.02.2014.
13:16
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije Milan Lane Jovanović rekao je belgijskim medijima da se više ne oseća kao fudbaler iz čega proističe da je praktično već završio karijeru.

Povezane vesti

Milan Jovanović nalazi se blizu odluke da okonča karijeru ukoliko to već nije učinio a da nije obavestio medije u Srbiji.

Nekadašnji napadač Anderlehta rekao je za medije u Belgiji da svakodnevno trenira u Novom Sadu ali da se više ne oseća kao fudbaler, što implicira da nema nameru da se vraća takmičarskom fudbalu.

"U aprilu punim 33 godine. Sve sam iskusio u fudbalu, a iskreno takmičenje mi ne nedostaje, u glavi više nisam fudbaler. Treniram svakodnevno sa Vojvodinom u Novom Sadu" rekao je Jovanović.

Milan Jovanović bez kluba je od leta 2013. godine kada mu je istekao ugovor sa Anderlehtom koji nije želeo da produži.

Čovek koji je uspeo da postigne prvi gol za Srbiju na jednom velikom takmičenju, od trenutka osamostaljenja države, objasnio je da nije želeo da prihvati mnogobrojne ponude koje su mu od leta stizale jer mu nisu bile interesantne.

Poznato je da su, između ostalih, Crvena zvezda i Vojvodina želeli Jovanovića u svojim redovima ali očito da će popularni Lane završiti karijeru u svojoj 32. godini.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.