Lazar od 17 miliona?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 10.12.2012.
09:43
Izvor: Sportske.net

U Partizanu i dalje tvrde da nisu prodali Markovića Pini Zahaviju dok kruže informacije da bi transfer mladog fudbalera sa bonusima trebalo da dostigne 17 miliona evra!

Povezane vesti

Još pre pola godine kružila je informacija da je Lazar Marković prodat Pini Zahaviju za 7 miliona evra i da Partizan nema više ništa sa njegovim transferom. To je demantovano od strane samog kluba, međutim u petak je prostrujala vest da je gotovo i da je Marković već u Londonu kako bi potpisao predugovor.

Ljubiša Tumbaković kaže da je mladi igrač na odmoru.

"Ne znam ništa o ovom transferu, pitao sam i predsednika Đurića, ne zna ni on. Izgleda da su novinari bolje obavešteni", rekao je direktor crno - belih "Sportskom žurnalu".

"Do juna će Marković ostati u Partizanu, ima ugovor", tvrdi Tumbaković.

Iz Engleske stižu drugačiji izveštaji. Naime, tamošnji mediji tvrde da je priča praktično gotova, da je ostao potpis ugovora koji iznosi oko 10 miliona evra.

Međutim, sa bonusima ono što će "Plavci" isplatiti Zahaviju moglo bi da naraste na 17 miliona. Drugim rečima, ako je Izraelac zaista kupio Markovića od Partizana za sedam miliona, na mladom fudbaleru bi mogao da zaradi dva i po puta. To se zove sjajan posao.

Sam Marković se nije izjašnjavao, već početkom januara stvari će biti jasne, naravno, ne treba ga očekivati u dresu Čelsija na proleće, mogao bi da bude pozajmljen ili filijali Viteseu, ili možda nekog engleskom klubu.

Mediji su u protekla dva dana pisali da su male šanse da ostane u Partizanu još šest meseci.

Italijani su praktično odustali, od jutros mediji na Apeninima prenose da je Inter izgubio bitku za Markovića jer finansijski nema šta da traži kada su za nekog igrača zainteresovani najveći engleski klubovi.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.