Lazović: ''Biću još bolji!''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.02.2014.
21:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Najbolji fudbaler Crvene zvezde u pobedi nad Javorom na Marakani posle meča istakao da se uželeo fudbala posle duge pauze, najavljuje još bolje igre, ali i opominje da se pojedine greške moraju ispraviti do meča sa Jagodinom u sledećem kolu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je rezultatski opravdala očekivanja navijača na startu prolećnog dela sezone - savladala je Javor i uz remi Partizana u Novom Pazaru, preuzela lidersku poziciju na tabeli.

Igrom nije oduševila, pogotovo u drugom poluvremenu, ali Darko Lazović je svakako jedan od onih kojima se nema šta zameriti.

I sam je svestan kakav je utisak ostavio, ali je uveren da u nastavku sezone može da igra i na višem nivou.

''Nisam igrao osam ili devet meseci i normalno je da sam se uželeo igre. Ovo mi je tek prva zvanična utakmica. Preda mnom je još mnogo napornog rada i treniranja. Nadam se da ću ubuduće biti još bolji'', uverava Lazović, a prenosi klupski sajt.

Zvezda jeste ostvarila cilj u ovom kolu, ali opuštanja nema, već sledećeg vikenda sledi veliki izazov, teško gostovanje ekipi Jagodine.

''Ima još dosta da se igra i dug je put do konačnog cilja, ali verujem da ćemo zadržati prvo mesto. Dobro smo ušli u utakmicu, poveli sa 2:0, ali onda pali u drugom poluvremenu. Zato moramo da ispravimo propuste brzo, jer nas već sledećeg vikenda očekuje težak meč protiv Jagodine, koja je dobra ekipa. Prošle godine su osvojili Kup, ove su opet u polufinalu, tako da očekujem neizvestan susret'', istakao je Lazović.

Ne propustite