Lazović(i) u Dinamu?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 27.08.2012.
15:56
Izvor: Sportske.net, Sport

Moskovski tim je intenzivirao interesovanje za dva srpska fudbalera, prezimenjake Danka i Darka Lazovića, koji bi do kraja prelaznog roka mogli da se pridruže Marku Lomiću.

Povezane vesti

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Crvene zvezde, Darko Lazović mogao bi do kraja prelaznog roka da (ipak) napusti Marakanu.

Kao što je i ranije sugerisano, u trku za sjajnog fudbalera uključio se moskovski Dinamo, klub za koji nastupa još jedan fudbaler iz Srbije, Marko Lomić.

Kako saznaje „Sport“, informacije koje stižu iz ruske prestonice su takve da se tvrdi da je transfer izvestan, da su dve strane blizu dogovora i da je ostalo da se utanači obeštećenje.

Crvena zvezda je svog najboljeg pojedinca procenila na sedam miliona evra, Moskovljani će pokušati da izdejstvuju sniženje kako bi talentovanog vezistu doveli u svoje redove.

Inače, srpska kolonija u Dinamu bi mogla da bude još brojnija ukoliko se obistine najave da je, osim za Zvezdinog Lazovića, moskovski tim zainteresovan za Danka Lazovića, fudbalera Zenita koji više nije u prvom planu kod trenera Spaletija.

Kada je u pitanju Danko Lazović, srpski fudbaler je pre desetak dana bio na pragu prelaska u turski Bešiktaš, ali ruski i turski klub nisu uspeli da postignu dogovor oko obeštećenja, te je priča o selidbi u Tursku utihnula.

Ipak, kako su danas popodne preneli turski mediji, povreda Mustafe Pekteneka, naterala je čelnike Bešiktaša da obnove interesovanje za srpskog fudbalera.

Kako je u trku naizgled ušao i Dinamo iz Moskve, ostaje da se vidi gde će nekadašnji reprezentativac Srbije nastaviti karijeru.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.