Lazović: "Partizan će odbraniti titulu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.04.2013.
22:02
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Crvene zvezde smatra da je neumesno govoriti o mogućnosti da crveno-beli sustignu Partizan i osvoje šampionsku titulu pošto je klub iz Humske sam krojač svoje sudbine.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Darko Lazović najavio je izlazak iz krize od kada je u klub stigao Rikardo Sa Pintu a u istom trenutku i Zvezda je, zahvaljujući svojim pobedama i kiksevima Partizana, smanjila bodovnu prednost koju crno-beli imaju na tabeli.

Iako su mnogi nakon remija Partizana u Užicu pohitali da kažu kako je se Crvenoj zvezdi vratila šansa da se uključi u borbu za trofej, Darko Lazović ne misli da je moguće ugroziti petostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

"Neumesno je pričati o mogućnosti da stignemo Partizan, jer je i tih sedam bodova prevelika distanca. Naravno, ako nam se ukaže prilika mi ćemo sigurno pokušati da je iskoristimo. Ipak, realan sam, Partizan je sam krojač svoje sudbine i titula je u njihovim rukama" kazao je Lazović za "Novosti".

Čačanin je istakao da fudbaleri Crvene zvezde do kraja sezone imaju obavezu da se oduže navijačima koji su ih, bez obzira na neuspehe, uvek bodrili.

"Mi imamo cilj i obavezu da igramo sve bolje, da se odužimo navijačima za frenetičnu podršku. Ne postoje navijači slični "delijama", jer ne znam da neki drugi klub ima po 15.000-20.000 navijača, a da toliko zaostaje u borbi za titulu. Oni su vanvremenski šampioni" zaključio je Lazović.

Lazović i saigrači u nedelju gostuju Smederevu na stadionu kraj "Stare Železare" a taj duel igra se sa početkom od 15 časova.

Ne propustite