Lazović se vraća u novembru

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.09.2013.
10:14
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Darko Lazović polako se oporavlja od teške povrede ligamenata kolena i planira da u takmičarski ritam uđe sredinom oktobra, te da prvi meč nakon višemesečne pauze odigra u novembru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U želji da bude na usluzi ekipi u najvažnijem meču prethodne sezone, Darko Lazović je u duel sa Partizanom ušao rovit i već na samom startu utakmice platio preskupu cenu pokidavši prednje ukrštene ligamente kolena.

Početkom septembra Lazović je ušao u četvrti mesec oporavka a, kako sada stoje stvari, povratak u takmičarski pogon vicešampiona Srbije Lazovića očekuje već tokom oktobra.

"Svakako da nema žurbe sa povratkom, a neka orijentaciona procena je da bi u oktobru trebalo da se priključim ekipi. Tačno ćemo znati posle naredne kontrole, mada sam nedavno u Rimu od stručnjaka dobio čvrste garancije da sve deluje dobro i da su sigurni u svoje mišljenje. Dobro se osećam i to je mnogo važno" ističe Lazović a prenosi "Sport".

Čačanin je od maja 'u autu' a od trenutka kada se povredio dogodilo se mnogo promena u Zvezdi ali i u ličnom životu mladog napadača.

Prethodnog vikenda Darko se oženio ali bez obzira na sve obaveze redovno prati mečeve svog tima i veruje u Stojanovićev tim.

"Došlo je dosta novih igrača i vidim da se polako uklapaju. Svakako da je ova pauza dobro došla da se slože kockice i nastavi sa pobedama u cilju da se konačno osvoji titula" poručuje Lazović.

Ukoliko sve bude išlo po planu, što se Lazovićevog oporavka tiče, Slaviša Stojanović mogao bi da ga vidi na treningu već u oktobru ali će za prve povratničke minute Čačanin morati da sačeka sredinu ili kraj novembra meseca.

Ne propustite