Lazović treći put crno-beli?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.01.2014.
21:53
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor FK Partizana Albert Nađ potvrdio je da je Danku Lazoviću dato "zeleno svetlo" da radi sa crno-belima u "Zemunelu" a nije nemoguća ni eventualna saradnja sa iskusnim napadačem.

Povezane vesti

Danko Lazović vratio se u Partizan sa kojim će, bar za sada, samo trenirati.

Marko Nikolić i Albert Nađ izašli su iskusnom napadaču u susret i dozvolili mu da trenira sa prvim timom a činjenica da Lazović nema klub dovoljan je motiv da se pokrenu spekulacije o tome da li bi mogao ponovo da obuče crno-beli dres.

"Danko nas je pitao da li može da trenira sa Partizanom i normalno je da smo mu trener Nikolić i ja to dozvolili. Ista priča važi i za Vladimira Stojkovića, ukoliko u potrazi za novim klubom zatraži da trenira sa dojučerašnjim klupskim drugovima. Danko je uvek rado viđen u našem klubu, a da li će se nešto više dogoditi, videćemo, ko zna" iskren je Nađ.

Kragujevčanin je dva puta u karijeri nosio Partizanov dres a drugi put se otisnuo u 'pečalbu' 2006. godine kada se preselio u ekipu Vitesea.

Za Partizan je u "dva mandata" odigrao 77 takmičarskih utakmica i postigao 27 golova.

Poslednji angažman imao je u ekipi Zenita koja ga je u prethodnoj sezoni pozajmila Rostovu gde je i dočekao istek ugovora sa klubom iz Sankt Petersburga.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.