Leonardo potrošio 245 miliona u Seriji A!

Autor: Boris Jovanović
subota 06.07.2013.
10:18
Izvor: Sportske.net

Brazilac iz zemlje u kojoj je igrao za Milan, i bio trener oba milanska kluba u Pari Sen Žermen doveo deset igrača i potrošio blizu 250 miliona evra.

Povezane vesti

Leo je kao direktor Parižana kupovao uglavnom u Seriji A, silni novci su rezultirali titulom u drugoj godini, ali budimo realni, sa takvim budžetom, malo ko bi uspeo da ne osvoji krunu, prvu od 1994.

Brazilac je dovodio provereno, za njegovog mandata stigli su Ibra i Tijago Silva, a teško je reći koliko su se isplatili Pastore ili Laveci, s obzirom na uložene sume.

Naime, "El Flako" je koštao više od 45 miliona sa bonusima, a "Počo" oko 26. U pitanju su fudbaleri koje je želela čitava Evropa, ali se od njih više očekivalo.

Leonardo je doveo i Sirigua, golmana iz Palerma koji je bio neprikosnoveni broj 1 i nije pogrešio, ovaj čuvar mreže je pokazao da je uz neprikosnovenog Bufona i Marketija iz Lacija, najbolji italijanski čuvar mreže.

Marko Verati je takođe odličan potez, u pitanju je Pirlov naslednik, ali bi bilo nepošteno od njega očekivati da sam ponese teret, mada je kod Anćelotija igrao sasvim dobro.

Menez, Sisoko pa i Tijago Mota su takođe dosta koštali, Malijac je već davna prošlost, nije se naigrao ni u Fiorentini, druga dvojica su takođe ostala nedorečena.

Ovim se verovatno spisak ne završava, Pari Sen Žermen sada želi De Rosija i Ernaneša iz Rome, odnosno Lacija, pa bi Leonardo mogao ponovo u šoping na Apenine...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.