Ljuboja suspendovan, Radoviću novčana kazna!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2013.
21:38
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalci koji su prekršili klupsku disciplinu u ekipi Legije kažnjeni su novčano a Danijel Ljuboja je do isteka saradnje suspendovan iz prvog tima i poslat u mladu ekipu.

Povezane vesti

Skupo će koštati jedan odlazak u grad Danijela Ljuboju i Miroslava Radovića. Srpski internacionalci su nakon osvojenog Kupa Poljske, uprkos zabrani koju je klub izrekao, otišli u noćni provod, a prema informacijama poljskih medija bilo je i preterivanja u piću.

Miroslav Radović negirao je da je bilo "bančenja" ali je Upravni odbor na današnjoj sednici doneo odluku da njega i Danijela Ljuboju novčano kazni.

Bivši fudbaler Partizana moraće da plati 75.000 evra a istu sumu moraće da izdvoji i Danijel Ljuboja. Bivši napadač reprezentacije Srbije i Crne Gore je pored novčane kazne udaljen iz prvog tima.

"U pogledu kršenja ugovora od strane Miroslava Radovića i Danijela Ljuboje Upravni odbor je odlučio da izrekne novčanu kaznu za obojicu, a Ljuboja će biti udaljen iz prvog tima i poslat u mladu ekipu da trenira sa njom. Zbog činjenice da ovo Ljuboji nije prvi put da čini isti prekršaj morao je da bude dodatno kažnjen dok je Miroslav Radović dobio samo novčanu kaznu" stoji u saopštenju na sajtu Legije.

Otežavajuća okolnost za dvojicu srpskih internacionalaca je što su prestup učinili baš pred odlučujući duel sa Lehom koji će dati odgovor ko će biti novi šampion Poljske.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.