Loša sezona igrače Junajteda košta Mondijala!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 05.05.2014.
11:04
Izvor: Sportske.net

Sezona za zaborav Mančester Junajteda će ostaviti posledice i na reprezentativnom planu igračima kluba sa 'Old Traforda'.

Povezane vesti

Mančester Junajted će što pre želeti da zaboravi tekuću sezonu.

Takmičarska godina koja je na izmaku nije donela rezultatski zadovoljavajući ishod igračima kluba sa 'Old Traforda, a takođe bi mogla da utiče i na njihove reprezentativne karijere u godini kada se igra najveće takmičenje na svetu, Mondijal.

Naime, selektor Engleske će svakako klupske parametre uzeti kao prvu stavku u obzir kada bude sastavljao tim za Brazil, engleski mediji javljaju da će najveću cenu platiti fudbaleri Mančester Junajteda.

Praksa koja je postojala godinama unazad, da fudbaleri Mančester Junajteda čine okosnicu reprezentacije, ove godine će se promeniti.

S tim u vezi, Danijel Staridž će zauzeti Velbekovo mesto u timu Gordog albiona, a Džordan Henderson i rahim Sterling uleteće na pozicije Majkla Kerika i Toma Kleverlija.

Fil Džouns i Kris Smoling će i pored loše sezone biti uzeti u obzir, ali samo kao podrška Glenu Džonsonu i zamena za povređenog Kajla Vokera.

Čini se da će jedina konstanta biti Vejn Runi.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.