Lovernj: "Sutra ću izgrliti Bogdana"

Autor: Beta Beta
subota 30.08.2014.
20:51
Izvor: Beta

Bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj rekao je da njegova reprezentacija nije bila prava na startu Mundobasketa ali da će u sutrašnjem duelu sa Srbije ići na pobedu kao i da će se on izgrliti sa Bogdanom Bogdanovićem.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Francuski košarkaš Žofri Lovernj rekao je da njegov tim nije danas dobro igrao u porazu protiv Brazila, kao i da će sutra ići na pobedu protiv Srbije.

"Bolji smo od ovoga. Nismo igrali dobro. Ne znam da li bismo pobedili još da smo igrali dva ili tri puta. Sutra nas čeka važna utakmica", rekao je Lovernj.

Brazil je danas u Granadi pobedio sa 65:63 u prvom kolu Grupe "A". Sutra je na programu duel protiv Srbije.

"Srbija je bolja nego prošle godine. Naravno da želimo da pobedimo. Nije mi lako kada moram da igram protiv Srbije, radije bih da to bude protiv neke druge ekipe. Ipak daću sve od sebe. Nadam se da Francuska pobeđue. Za mene bi savršeno bilo da Francuska osvoji zlato, a Srbija srebro", rekao je Lovernj.

On je kazao da dobro poznaje protivnika.

"Najopasniji su Bogdan (Bogdanović), (Miloš) Teodosić, (Nenad) Krstić, ima mnogo dobrih igrača... Naravno da ću zagrliti sutra Bogdana, apsolutno ga volim, ali sada smo u različitim timovima i moramo jedan protiv drugog", rekao je bivši igrač Partizana.

Novinare je zanimalo i da li Lovernju nedostaje Srbija, na šta je on odgovorio:

"Da, ali vratiću se uskoro".

Ne propustite