Luis Enrike na pregovorima, da li je gotovo?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.05.2014.
20:59
Izvor: Sportske.net

Katalonski "Sport" danas izbacio slike sa sastanka Luisa Enrikea i Zubizarete. Znalo se da je nekadašnji fudbaler Katalonaca, ali i Reala prvi kandidat, ali izgleda da je klub prelomio!

Povezane vesti

Kako smo i pisali, u igri su ostali Valverde koga je želeo Zubizareta, i Luis Enrike za koga navija svlačionica. Naravno, direktorova je poslednja, ali izgleda da je on popustio, podsetimo "Zubi" je insistirao na Gvardioli posle odlaska Rajkarda i nije pogrešio.

Danas je Luis Enrike bio na razgovorima, da li to znači da je on "Izabrani".

Izgleda da jeste jer će Valverde ostati u Bilbaou koji će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona i priča se da je to potvrdio Baskima.

Verovatno je Luis Enrike konsultovan oko prelaznog roka, takođe je razgovarano o njegovim uslovima, mada je jasno da on svim silama želi da se vrati u klub. Bio je kandidat i prošle godine, ali se pod pritiskom Mesijevog oca klub odlučio za Tatu Martina i pogrešio.

Bez obzira na to da li će u senzacionalnom obrtu Katalonci osvojiti titulu, Martino odlazi, i to sporazumnim raskidom ugovora.

A pre nego što ga nasledi, Luis Enrike bi mogao da mu učini uslugu, da pobedi ili oduzme bod Realu narednog vikenda čime bi Barsi dao šansu da sa dva trijumfa u poslednja dva kola odbrani titulu.

Luis Enrike je posle Barselone "B", vodio Romu jednu sezonu, a onda se vratio u domovinu i preuzeo Seltu sa kojom je napravio sasvim solidne rezultate.

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.