Mačvan: ''Uz veliki motiv do EP''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.07.2012.
20:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Milan Mačvan svestan težine zadatka koji reprezentaciju Srbije očekuje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali veruje da su ''Orlovi'' kadri da ostvare željeni cilj.

Povezane vesti

Milan Mačvan priznaje da će našim reprezentativcima i naporna putovanja predstavljati problem u kvalifikacijama, ali naglašava da ukoliko u ekipi postoji stvarna želja da se ostvari plasman na EP, sve prepreke biće uspešno savladane.

''Biće naporno, putovaćemo s jednog kraja kontinenta na drugi. Ali, šta je tu je, takav je bio žreb. Važno je da uđemo od samog takmičenja maksimalno motivisani, u tom slučaju uspećemo da se plasiramo na EP'', uveren je Mačvan.

On smatra da je još rano pričati o samim utakmicama u kvalifikacijama, ali nema dilemu da će najveći rivali ''Orlovima'' biti Crna Gora i Izrael.

''Crnogorci će igrati sa jednim strancem, a ostaje da se vidi da li će im se priključiti i Peković. Izrael ima dugu košarkašku tradiciju, gaje specifičan stil igre, neugodan za protivnika. Ali, važno je da se sada koncentrišemo na pripreme, da ih odradimo maksimalno'', izjavio je Mačvan, pred odlazak u Vršac na drugu fazu priprema.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.