Madrid - Ana ubedljiva u srpskom derbiju!

Autor: Beta Beta
sreda 07.05.2014.
10:20
Izvor: Beta

Drugo kolo turnira u Madridu donelo je duel između dve naše teniserke Ane Ivanović i Bojane Jovanovski, ali neizvesnosti nije bilo. Ana je ubedljivo slavila i plasirala se u osminu finala ovog turnira.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira u Madridu, pošto je pobedila sunarodnicu, 40. na WTA listi Bojanu Jovanovski sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2).

Meč je završen kasno sinoć i trajao je sat i 16 minuta. Ivanović, 12. teniserka sveta, je u devetom gemu prvog seta napravila brejk, a zatim je sačuvala tu prednost do kraja seta.

Ona je u drugom setu dva puta oduzela servis Jovanovskoj i obezbedila plasman u osminu finala.

Ivanović će u osmini finala igrati protiv pobednice duela Jelene Janković i Ruskinje Anastasije Pavljučenkove, koji počinje večeras od 21.30.

Ona je do sada 12 puta igrala sa sedmom teniserkom sveta Janković i pobedila devet puta, a poslednji put igrale su krajem aprila, u polufinalu turnira u štutgartu, kada je Ivanović pobedila sa 6:3, 7:5.

Ivanović je pet puta igrala sa 25. teniserkom sveta Pavljučenkovom i ostvarila svih pet pobeda, a poslednji put igrale su prošle godine, na turniru u Dubaiju, kada je bilo 6:3, 7:6.

Ne propustite