Malerozni Anderson...

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.04.2012.
19:22
Izvor: Sportske.net

Partizanovo letošnje pojačanje, Brazilac Anderson, pravi je magnet za probleme. Odmah po dolasku u klub povredio se i nije bio na raspolaganju trenerima duže vreme a ni kraj sezone neće dočekati spreman. Na današnjem treningu povredio je koleno i to na kr

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kada je povređivanje saigrača na treningu u pitanju zna se ko u Partizanu vodi glavnu reč. David Manga ponovo je bio vinovnik incidenta koji će Andersona udaljiti sa terena naredne dve do tri nedelje.

Ne može se reći da je ovoga puta viđena situacija kao što je bio slučaj sa Šćepovićem i Stojkovićem, prosto, ovoga puta, Manga je loptom pogodio Andersona u koleno i štoper je doživeo novu povredu.

Prve prognoze medicinskog osoblja Partizana su takve da će zbog ove nezgode Anderson morati da pauzira dve do tri nedelje ali bi naknadni pregledi trebali da daju jasniju sliku o stepenu povrede.

Najverovatnije se radi o istegnuću ligamenata kolena a dodatne analize trebalo bi da potvrde da li su prve procene tačne.

Inače, prethodnih dana uveliko se govorilo o tome kako će Anderson na kraju tekuće sezone napustiti Partizan pošto se pokazao kao promašena investicija.

Ne propustite