Mali ljudi, veliki heroji!

Autor: Vladimir Nestorović
utorak 20.05.2014.
23:28
Izvor: Sportske.net

Pioniri fudbalskog kluba Radnički iz Kragujevca poslednji su u nizu onih koji su se pridružili pomoći nastradalim u poplavama.

facebook.com/sjancic
facebook.com/sjancic

Povezane vesti

Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku zadesila je velika prirodna nepogoda, ali stanovnici ovih područja nisu ostali sami.

Nakon brojnih humanitarnih akcija ljudi iz regiona, ali i poznatih ličnosti iz celog sveta, evo i jedne malo drugačije priče. Drugačije samo zbog njenih aktera.

Naime, u pitanju su dečaci, pioniri fudbalskog kluba Radnički, koji su od svojih džeparaca za užinu uspeli da skupe svotu od 11 hiljada dinara i od iste kupili namirnice za ugrožene iz Smederevske Palanke.

U pitanju je generacija koju predvodi trener Darko Zvečka Milosavljević, a nama ostaje da klincima čestitamo. Svota možda nije velika, ali će nekome značiti sve na svetu.

Pioniri Radničkog su svoju pomoć uputili preko udruženja Kaldrmaš koje okuplja i navijače kragujevačkog Radničkog, a koje već danima skuplja pomoć za ugroženo stanovništvo u Domu Omladine. Pridružite im se ili bilo kom punktu u Srbiji ili regioni na kom se skuplja pomoć za ugrožene u poplavama koje su proteklih dana zahvatile Srbiju, Bosnu i Hrvatsku.

Svaka čast dečaci! 

Ne propustite