'Maraton' na Marakani

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.06.2013.
23:48
Izvor: Sportske.net

Posle najave da bi uprava Crvene zvezde mogla da uskrati poverenje sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću, večerašnja sednica Upravnog odbora kluba privukla je veliku pažnju javnosti. Međutim, posle više od pet sati zasedanja, iz kluba su poručili da na

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zasedanje Upravnog odbora Crvene zvezde počelo je u 18 časova, a ni pet sati kasnije nije bilo poznato kakva će rešenja biti doneta i da li će biti novih kadrovskih promena u klubu.

Obzirom na dužinu trajanja sednice, bilo je jasno da se na Marakani donose krupne odluke, ali je neizvesno kada će se iz kluba oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Međutim, sudeći po izjavama pojedinih članova rukovodstva Zvezde, od najavljene smene sportskog direktora neće biti ništa.

Po završetku sednice, Nebojša Čović je prisutnim novinarima rekao da se na tu temu nije ni razgovaralo i da u Zvezdi ima mnogo prečih poslova. Ipak, priznao je da ne teče 'med i mleko' kad su u pitanju međusobni odnosi u upravi kluba.

''Velika je nervoza u upravi, radimo pod velikom tenzijom, ali se trudimo da ostanemo jedinstveni'', poručio je Čović, a prenosi RTS.

Ostaje onda da se vidi šta su zapravo bile teme maratonske sednice i kakve su odluke donete. Odgovor na ta pitanja trebalo bi da donese zvanično saopštenje.

  

Ne propustite