Marej: "Možda će me trenirati Mekinro"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.05.2014.
08:05
Izvor: Beta

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da razmišlja da angažuje legendu tenisa, Džona Mekinroa kao svog novog trenera.

Povezane vesti

Bivši američki teniser Džon Mekinro sam se ponudio da trenira Endija Mareja. Škot razmišlja o njegovoj ponudi.

"Često se srećem sa Mekinroom na turnirima. On je uvek govorio lepe stvari o meni i umeo je da me adekvatno posavetuje. Šta će se na kraju desiti, ja ne znam. Ali, kada jedna takva ličnost pokaže interesovanje za vas, onda svakako morate da razmislite o mogućoj saradnji", rekao je Marej za britanske medije.

Sedmostruki osvajač grend slem turnira, Džon Mekinro, izjavio je nedavno kako je zainteresovan da bude novi trener britanskog tenisera, koji je u martu okončao dvogodišnju saradnju sa Ivanom Lendlom.

"Prvobitno sam rekao da ću naći novog trenera pre Rolan Garosa, ali možda će taj period potrage trajati nešto duže. Intenzivno razmišljam o ponudi Mekinroa, jer je on bio vrhunski igrač. Verujem da čovek koji je bio toliko dobar teniser, mora biti i dobar trener", kazao je Marej, trenutno osmi teniser sveta.

Mekinro je jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, sa osvojenih 77 titula, a iz profesionalnog tenisa povukao se 1992. godine.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.