Markec potpisao na "svoju ruku"?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.02.2013.
22:42
Izvor: Sportske.net

Čini se da više niko u Partizanu ne želi da krije da je Lazar Marković postao novi član londonskog Čelsija ali ni da zvanično potvrdi tu vest. Ljubiša Tumbaković odgovornost prebacuje na menadžere talentovanog fudbalera a da li je Markec radio na svoju ru

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je završio i drugi deo priprema za nastavak sezone ali je aktuelnija tema u ovom trenutku to da li je Lazar Marković zaista potpisao predugovor sa Čelsijem kako se pisalo prethodnih dana.

Ljubiša Tumbaković nije želeo da potvrdi tako nešto jer realizacija transfera nije išla preko njega ali nije ni odbacio mogućnost da je Marković u saradnji sa menadžerima radio na svoju ruku.

"Definitivno ja nisam neko ko može da da odgovor na vest o tome da je Lazar Marković potpisao predugovor sa Čelzijem. Ne znam, možda je to i urađeno mimo mene. Realnije je da to pitanje postavite menadžerima koji vode računa o njegovoj karijeri" kazao je sportski direktor Partizana za "Novosti".

Za sada je izvesno da će Marković u klubu ostati i tokom prolećnog dela sezone a tek će se na leto videti ko je govorio istinu i ko je "preko koga išao" ukoliko se ispostavi kao tačno da je Markec bez znanja kluba dogovorio saradnju sa Čelsijem.

Ne propustite